dimecres, 14 de maig del 2014

Benjamí D Vendrell 3 - Piera 1, i ens posem segons!!!


  




Els nens del Benjamí D del Vendrell van donar diumenge passat una nova demostració de competitivitat i qualitat guanyant al Piera (fins ara segon classificat) per 3 gols a 1, i passant ocupar la segona plaça de la classificació.

Tal i com es preveia pel nivell de rival, el partit va ser molt competit, intens, difícil i de molta tensió. Però els nostres nens, un partit més, van tornar a demostrar que el que estan fent aquest any no és fruit de la casualitat. I que si actualment es troben a tan sols dos punts de líder és per mereixement propi. A falta de tres partits pel final de lliga, i passi el que passi d’aquí a l’acabament, han fet molt més del que es podia esperar d’ells, aconseguint, fins i tot, que el Benjamí D del Vendrell pugi de categoria.




El partit es presentava molt complicat, amb un rival molt fort físicament i de molt bon nivell tècnic. De fet, en la primera volta van perdre a casa seva per 4 a 2, tractant-se d’un dels únics equips que ens havien aconseguit guanyar durant aquest any.

El primer quart ja va servir per veure que la cosa estaria molt igualada i competida, ja que tot i que nosaltres vam marcar molt ràpid el rival ens va empatar també als pocs minuts. I la mateixa tònica, però sense gols, va continuar al segon quart, que ens va portar a la mitja part amb el resultat d’1 a 1.

Els dos últims quarts van ser ja d’infart, perquè després d’agafar avantatge en el marcador amb dos gols del Biel (en porta 31, i és el 6è màxim golejador del grup!) i posar-nos 3 a 1, ens van expulsar a un jugador amb targeta vermella i vam haver de jugar gairebé 10 minuts amb 5. Però tot i això, encara vam dominar més que els rivals, i fins i tot vam tenir més oportunitats de marcar que ells.





Al final del partit molta alegria, perquè els nens havien fet una nova demostració de qualitat i nivell competitiu, recollint un més que merescut premi a una trajectòria impecable durant tot l’any.


Ja només queden tres partits per acabar la temporada. Estem a dos punts del líder, i tot i que no és l’objectiu, mantenim opcions de guanyar el títol. En qualsevol cas, acabarem, com a mínim, tercers. Una brillant posició per la qual només que podem felicitar als nens i als seus entrenadors.

I a la tarda vam anar al camp del Nàstic de Tarragona a veure el seu partit contra el Huracán Valencia. Ja sense nervis, com a espectadors, per gaudir d’una tarda de futbol en un estadi gairebé ple amb molt bon ambient a les grades i una iniciativa molt encertada per part del Nàstic, que permetia entrar gratis a tots els nens de qualsevol club de futbol base que estiguessin federats, i una entrada de 5 € als acompanyants.





dijous, 8 de maig del 2014

Els guerrers del Benjamí D del Vendrell





Diumenge tenim un important partit a casa contra el Piera, el segon classificat. Si guanyem serem nosaltres qui es posaran segons i continuarem lluitant en la part alta de la taula.

Per anar fent ambient el pare d'un dels dels nens ha preparat un motivador vídeo. No us el perdeu. 

Diumenge a les 10 tothom al camp a animar i donar suport als nostres guerrers!

Aquí teniu el vídeo.








dilluns, 5 de maig del 2014

Capellades 1 - Vendrell 5: no afluixem!







Una jornada més els nens del Benjamí D del Vendrell van donar la cara i van treure amb solvència el seu partit. Va ser al camp del Capellades, un equip que tot i estat per la meitat de la taula era molt difícil per les característiques del terreny de joc, d’unes dimensions molt petites.

Però els nostres nens, mantenint la tendència de tot l’any, es van mostrar seriosos, implicats i concentrats, i no van donar opció als rivals. Amb un contundent 1 a 5, superen una jornada més i continuen instal·lats en la part alta de la classificació, seguint amb el pols a pols que els tres primers (Vilafranca, Piera i Vendrell) porten mantenint durant tota la temporada.


Diumenge tenim un nou obstacle, contra el segon classificat, el Piera. Serà en el nostre camp, i qui guanyi es posarà segon, i conservarà les opcions a aconseguir el títol. En qualsevol cas, i passi el que passi, els nostres nens ja es poden considerar guanyadors pel campionat que estan fent, ja que no hem d’oblidar que estan jugant en un grup de Barcelona sent tots de primer any.


I pel que fa al Biel, esmentar que gràcies als dos gols que va fer en el partit de dissabte continua en la part alta de la taula de golejadors.