dissabte, 13 d’octubre del 2012

Comencem la Temporada 2012-2013





Ja la tenim aquí. La nova temporada ha començat. Des de finals d'agost que els nens han iniciat les seves sessions d'entrenaments dels dimecres i els divendres, i ja hi ha ganes de que la competició es posi en marxa.

L’equip del Biel serà, finalment, el Prebenjamí A. Un grup de nens que després de veure alguns amistosos i com van anar avançant en els entrenaments poden fer grans coses aquest any. Poc a poc es van coneixent i complementant, un treball que es veu clarament com va donant els seus fruits.

El Maqui i l’Albert són els entrenadors, i estan intentant inculcar als nens la importància del bon posicionament al camp, del joc combinatiu i de funcionar, en resum, com un bloc. És una bona línia que poc a poc els jugadors van assimilant. Ensenyar els conceptes bàsics del joc d’equip és molt important a aquestes edats, més encara que el marcar molts gols o guanyar els partits.

Si fan cas de les explicacions i apliquen aquests plantejaments, no caldrà que es preocupin dels gols ni les victòries, perquè, de ben segur, vindran soles.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada