dimecres, 14 de maig del 2014

Benjamí D Vendrell 3 - Piera 1, i ens posem segons!!!

Els nens del Benjamí D del Vendrell van donar diumenge passat una nova demostració de competitivitat i qualitat guanyant al Piera (fins ara segon classificat) per 3 gols a 1, i passant ocupar la segona plaça de la classificació.

Tal i com es preveia pel nivell de rival, el partit va ser molt competit, intens, difícil i de molta tensió. Però els nostres nens, un partit més, van tornar a demostrar que el que estan fent aquest any no és fruit de la casualitat. I que si actualment es troben a tan sols dos punts de líder és per mereixement propi. A falta de tres partits pel final de lliga, i passi el que passi d’aquí a l’acabament, han fet molt més del que es podia esperar d’ells, aconseguint, fins i tot, que el Benjamí D del Vendrell pugi de categoria.

El partit es presentava molt complicat, amb un rival molt fort físicament i de molt bon nivell tècnic. De fet, en la primera volta van perdre a casa seva per 4 a 2, tractant-se d’un dels únics equips que ens havien aconseguit guanyar durant aquest any.

El primer quart ja va servir per veure que la cosa estaria molt igualada i competida, ja que tot i que nosaltres vam marcar molt ràpid el rival ens va empatar també als pocs minuts. I la mateixa tònica, però sense gols, va continuar al segon quart, que ens va portar a la mitja part amb el resultat d’1 a 1.

Els dos últims quarts van ser ja d’infart, perquè després d’agafar avantatge en el marcador amb dos gols del Biel (en porta 31, i és el 6è màxim golejador del grup!) i posar-nos 3 a 1, ens van expulsar a un jugador amb targeta vermella i vam haver de jugar gairebé 10 minuts amb 5. Però tot i això, encara vam dominar més que els rivals, i fins i tot vam tenir més oportunitats de marcar que ells.

Al final del partit molta alegria, perquè els nens havien fet una nova demostració de qualitat i nivell competitiu, recollint un més que merescut premi a una trajectòria impecable durant tot l’any.

Ja només queden tres partits per acabar la temporada. Estem a dos punts del líder, i tot i que no és l’objectiu, mantenim opcions de guanyar el títol. En qualsevol cas, acabarem, com a mínim, tercers. Una brillant posició per la qual només que podem felicitar als nens i als seus entrenadors.

I a la tarda vam anar al camp del Nàstic de Tarragona a veure el seu partit contra el Huracán Valencia. Ja sense nervis, com a espectadors, per gaudir d’una tarda de futbol en un estadi gairebé ple amb molt bon ambient a les grades i una iniciativa molt encertada per part del Nàstic, que permetia entrar gratis a tots els nens de qualsevol club de futbol base que estiguessin federats, i una entrada de 5 € als acompanyants.