dilluns, 5 de maig del 2014

Capellades 1 - Vendrell 5: no afluixem!







Una jornada més els nens del Benjamí D del Vendrell van donar la cara i van treure amb solvència el seu partit. Va ser al camp del Capellades, un equip que tot i estat per la meitat de la taula era molt difícil per les característiques del terreny de joc, d’unes dimensions molt petites.

Però els nostres nens, mantenint la tendència de tot l’any, es van mostrar seriosos, implicats i concentrats, i no van donar opció als rivals. Amb un contundent 1 a 5, superen una jornada més i continuen instal·lats en la part alta de la classificació, seguint amb el pols a pols que els tres primers (Vilafranca, Piera i Vendrell) porten mantenint durant tota la temporada.


Diumenge tenim un nou obstacle, contra el segon classificat, el Piera. Serà en el nostre camp, i qui guanyi es posarà segon, i conservarà les opcions a aconseguir el títol. En qualsevol cas, i passi el que passi, els nostres nens ja es poden considerar guanyadors pel campionat que estan fent, ja que no hem d’oblidar que estan jugant en un grup de Barcelona sent tots de primer any.


I pel que fa al Biel, esmentar que gràcies als dos gols que va fer en el partit de dissabte continua en la part alta de la taula de golejadors.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada