dilluns, 12 de desembre del 2011

Dissabte, 10 de desembre de 2011: golejada


 El Vendrell
Prebenjamí B 9 - Segur de Calafell 0
(1a part: 4-0; 2a part: 5-0, i l'àrbitre dóna per acabat el partit)









  
Dissabte al matí els nens del Prebenjamí B van golejar al Segur de Calafell per un total de 9 a 0 (4 a 0 en el primer quart i 5 a 0 en el segon). Va ser, a més, un bon repartiment de golejadors, ja que van marcar 5 nens diferents (el Biel en va fer dos). I això que el partit no es va jugar sencer, ja que, a l’acabament del segon període, l’àrbitre el va donar per finalitzat per un problema amb les fitxes del rival.


Des de bon començament l’equip va sortir al camp molt endollat, amb moltes ganes, suposo que com a conseqüència de l’experiència de fa unes setmanes, quan van jugar un amistós al camp del Segur i es van trobar amb moltes dificultats. Potser per això, des que la pilota va començar a rodar, els nens van anar pel partit, començant a dominar, a crear oportunitats i a marcar gols.


Va ser, en resum, una bona mostra de les seves capacitats i potencial. I tot i que encara han d’aprendre a corregir i aplicar molts aspectes del joc –especialment el posicionament al camp- poc a poc van assumint i entenent com han de fer les coses i encarar els partits.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada