dimecres, 4 d’abril del 2012

Parlant d'aquest bloc


El programa Penedès Gamma Extra de Ràdio Vilafranca dedica cada 15 dies una secció a parlar de blocs i noves tecnologies. Es tracta d’un espai que coordina Daniel Garcia Peris, el creador de la Penedesfera, la comunitat de blocaires de les comarques del Penedès (Alt i Baix Penedès, Garraf i Anoia). Per a participar en aquestes converses, el Daniel va convidant a diferents autors de blocs del territori per parlar dels seus espais, i ho fa intentant que en cada programa la temàtica a tractar sigui diferent.

Dilluns vaig tenir el plaer de participar en aquest interessant espai, i de parlar de dos dels meus blocs: el de temàtica futbolera i esportiva www.vulljugarlachampions.blogspot.com (és a dir, aquest), i el de temàtica castellera (www.pinyesicastells.blogspot.com).

Va ser una conversa ben agradable i relaxada, on també hi era present la Carla Sanmartín, conductora del magazine, i què, com acostuma a passar quan pots parlar de temes que t’agraden, s’ha fet curta.

Tot i així, hem pogut parlar dels dos blocs, de com van néixer, amb quina finalitat, quin és el procés de treball i actualització. També d’aquesta potentíssima eina que són els blocs i les noves tecnologies en general, de les possibilitats comunicatives que permet, i també vam parlar d’esport, de futbol base, de castells, de com de ràpid passa el temps i com de fràgil és la memòria, i de moltes altres qüestions que si voleu conèixer teniu la possibilitat de fer-ho escoltant el podcast del programa que trobareu al final (Penedès Gamma Extra - 3a part - 02-04-2012).

Aprofito per agrair de nou tant al Daniel Garcia Peris com al programa Gamma Extra de Ràdio Vilafranca que hagin pensat en mi i que m’hagin convidat. Va ser tot un plaer.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada