dimarts, 24 de gener del 2012

Diumenge 22 de gener: El Vendrell-Calafell

Prebenjamí B - Calafell
(1-0, 1-0, 0-1, 0-0)

El Prebenjamí B del Vendrell va jugar diumenge a casa contra l’equip del Calafell, en el que era el segon partit de la segona fase de la temporada. L’equip va tornar a guanyar, oferint una molt bona imatge. Tot i que no hi van haver gaires gols, l’equip va donar en tot moment una molt bona impressió, jugant la major part del temps en camp rival, pressionant molt a dalt, i mostrant-se molt segur defensivament.

Els nens, de moment, porten una molt bona línia en aquesta segona fase, ja que han guanyat els dos partits que fins ara han jugat. Les coses es van posar de cara ben aviat, ja que en el primer quart vam marcar el primer gol a la sortida d’un córner (una jugada que durant la setmana s’havia estat assajant) que va rematar el Biel. Es tancava així la primera part, amb un 1 a 0 a favor. El segon quart va continuar amb la mateixa tònica, i es va tancar pel mateix resultat (1 a 0) que el primer, amb un altre gol del Biel després d’un xut ras des de fora de l’àrea.

En el tercer quart, tot i que vam disposar d’oportunitats per marcar algun gol més vam acabar perdent per 1 a 0, després d’un ràpid contraatac dels contraris, que fins aleshores no havien generat gaire perill. Aquest resultat donava emoció, ja que ens obligava a empatar, com a mínim, per acabar guanyant el partit. Finalment, i tot i que aquest període va acabar en un empat (0 a 0), els nens van dominar en tot moment i van disposar de bones oportunitats per haver marcat algun gol.

En resum, es va aconseguir guanyar el partit fent-ho amb autoritat i un mostrant una clara superioritat en tot moment, generant perill i mostrant-se molt sòlids defensivament. Els nens van sortit contents i satisfets i ara toca continuar millorant i conservant aquesta línia.