dissabte, 21 de gener del 2012

Torna la competició



Diumenge passat va tornar la lliga per al Prebenjamí B després de les vacances de Nadal. Els nens ja tenien ganes de tornar a trepitjar camp, de reprendre la competició, i d’encarar el nou tram de la temporada amb la il·lusió d’anar millorant i anar creixent com a equip.



La reentré es va produir al camp del Tancat, on ja havíem jugat contra els locals fa un parell de mesos. Paradoxalment, en aquella ocasió el resultat final va ser de derrota, tot i que vam jugar força bé, mentre que diumenge, tot i jugar pitjor, van acabar amb una victòria pels nostres (0-0, 0-1, 0-1 i 0-0). 



El cert és que no va ser un partit lluït ni especialment atractiu, sent el més destacable el resultat final. N’hi va haver moltes interrupcions, poca fluïdesa en el joc, escasses jugades i un ritme molt entrebancat. Amb tot, els nostres van ser capaços de treure el partit, i cal destacar que si bé no hi van haver gaires gols –cosa estranya en partits d’aquestes edats- el cert és que els nostres van tenir algunes bones oportunitats per marcar. 



També s’ha de destacar, en aquest sentit, que els rivals van arribar molt poc a la nostra porteria, i les poques ocasions que van tenir van estar resoltes amb èxit pel nostre porter. Així, vam ser capaços de mantenir la nostra porteria a zero, la qual cosa té molt de mèrit.




Ja ha tornat la lliga. Torna l’emoció!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada