dilluns, 30 de gener del 2012

Diumenge 29 de gener de 2012: una derrota immerescuda

Santa Oliva - Prebenjamí B
(0-2, 1-0, 1-0, 0-0)

Resultat injust el que ahir es va produir al camp del Santa Oliva, on el nostre equip va acabar perdent (0-2, 1-0, 1-0, 0-0) després que els rivals marquessin els seus únics dos gols de penals més que discutibles. Tot i que vam començar molt forts, marcant dos gols en el primer quart, i que els rivals no van crear ocasions de gols ni van arribar pràcticament a porteria, dues jugades aïllades que l’àrbitre va considerar penalti ens van condemnar.

El nostre equip –que ahir anava de blau, per coincidència amb els colors dels locals- va portar en tot moment el domini del joc, arribant en moltes ocasions a l’àrea rival i disposant de nombroses oportunitats d’ampliar el marcador. Amb tot, no vam tenir gaire sort de cara a porteria. Unes vegades per manca d’encert per part nostra i altres per la gran actuació que va fer la portera rival, amb aturades de molt de mèrit i molta seguretat sota els pals (mireu el minut 5.25 del vídeo).

M’agradaria destacar el partit que ahir va fer el Biel. Va marcar els dos gols del seu equip, i va disposar d’algunes clares oportunitats més que no es van traduir en gols per ben poc. Tot i això, va estar especialment actiu, portant tot el pes de l’atac, fent algunes jugades en solitari de molt de mèrit i mostrant-se molt incisiu. Va ser un perill constant cada vegada que agafava la pilota i encarava l’àrea rival, va assumir responsabilitats i, com la resta de nens, s’hi va esforçar molt, lluitant fins l’últim moment per intentar capgirar el marcador.

Però ahir no va poder ser. Així que haurem d’esperar a la propera setmana per reprendre la bona línia que l’equip portava durant els últims partits.