diumenge, 20 de novembre del 2011

Primera derrota de la temporada




El Prebenjamí B del Vendrell va jugar ahir el partit corresponent a la tercera jornada de Lliga al Camp del Tancat. Si la primera l’equip va descansar, i la segona va guanyar, la tercera va tocar perdre per un global d’una part guanyada, dues perdudes i una altra empatada, i un total de gols de 4 a 3.

Tot i el resultat l’equip no va jugar malament. No vaig poder veure el partit en directe perquè havia de treballar, però, pel que m’han dit, els nens van merèixer un millor resultat ja que van jugar força bé i van disposar de nombroses oportunitats de gol (el Bien en va tenir més d'una, però no va estar encertat de cara al gol i ahir no va marcar). Però el futbol és així. La pilota, de vegades, no entra, i els partits igual que es guanyen es poden perdre.

El primer quart va ser netament vendrellenc, marcant dos gols i donant símptomes de superioritat. Però a partir d’aquí la cosa es va entregirar, ja que els rivals van aconseguir, amb pocs gols, guanyar dues parts, la qual cosa ens va fer perdre el partir.

Al marge del resultat, i pel que he pogut veure al vídeo, destacaria dues coses. La primera és el gran gol de falta que va fer l’Eric, des de fora l’àrea, i que va repetir per dues vegades, ja que en la primera ocasió l’àrbitre encara no havia xiulat. El Biel, pensant que ja es podia treure, li va passar en curt, i l’Eric va engaltar un gran xut que va anar a dins la porteria. Els nostres nens van començar a córrer celebrant el gol, i fins que no va passar una estona no es van adonar que s’havia de tornar a repetir el llançament. Tot i això, els nens van tornar a la posició d’abans, van fer els mateixos gestos, l’Eric va calcar el xut i la pilota va tornar a entrar per l’escaire. Un megagol.

(Com a curiositat en relació amb aquesta falta, el Biel em va explicar, en arribar a casa, que havia estat un gol tan maco que l’àrbitre va ordenar que es fes una repetició perquè la gent el pogués tornar a gaudir. Pura innocència!).

La segona de les jugades que val la pena destacar és el nou slalom que va fer el Biel, i que s’està convertint en la seva jugada particular (min. 4.33 i 8.40 del vídeo). És molt perillós quan agafa la pilota amb espai per córrer, ja que té facilitat per anar salvant contraris amb la seva cama esquerra i arribar fins l’àrea. El que encara li falta és acabar de culminar aquestes jugades, ja que, de moment, només a aconseguit que acabin en gol en l’amistós que van jugar a camp del Llorenç.

La propera setmana nou partit, el corresponent a la quarta jornada de lliga. La propera setmana, noves emocions futboleres.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada