dilluns, 15 d’octubre de 2012

Jornada 2: Vendrell - Bellvei

Jornada 2: 13 d'octubre de 2012
Vendrell 15 - Bellvei 0 


Gran partit i nova golejada la que dissabte ens van oferir els nens del Prebenjamí A. Va ser a camp propi, contra l’equip del Bellvei, què havia guanyat el primer partit del campionat contra el Cunit. Així que tots dos equips es presentaven amb una victòria cadascun. I tot i que estem a començament de temporada, el partit serviria per anar mesurant forces davant d’altres equips.


 


Els nens van començar ben aviat a dominar el partit. Tant, que als 10 segons ja havien aconseguit el primer gol. A partir d’aleshores el primer quart va ser un continu atac sobre la porteria rival, arribant amb facilitat a l’àrea, aprofitant molt bé les bandes i sense patir en defensa. Tot i el domini constant, el primer quart va acabar amb un escàs 1 a 0 a favor que no reflectia el bon joc i ocasions dels nostres. 


 


Però era qüestió de temps que els gols comencessin a arribar. I així va ser, ja que a partir del segon quart les ocasions es van anar succeint, amb moltes arribades a porta i molta eficàcia a l’hora de traduir el domini en gols.
 


Tot i la golejada, el millor i més destacable de tot és que tots els gols van arribar com a fruit de jugades, amb molt joc combinatiu, aprofitant totes dues bandes. I amb aquesta forma de jugar, després de moltes parets i circulació de pilota els nens s’acabaven trobant contínuament davant la porteria rival. 


Molt destacable també va ser una de les jugades del partit, en la què l’àrbitre va xiular un penalti al nostre favor després que un dels nens de l’equip rival agafés la pilota amb la mà dins de l’àrea pensant-se que havia sortit fora del camp. Tot i que tothom va entendre que no calia xiular el penal, l’àrbitre ho va fer, i el nostre entrenador, amb molt bon criteri, va indicar a qui havia de llençar la falta que ho fes fora, que no xutés a gol.I és que guanyar és important, però també ho és que els nens entenguin que no a qualsevol preu, i que per sobre de tot ha d’estar l’esportivitat. I dissabte, tot i que al principi no acabessin d’entendre perquè els demanava el seu entrenador que havien de fallar un penalti, es van emportar una bona lliçó del que han de ser els valors de l’esport.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada