diumenge, 4 de novembre de 2012

Jornada 4: Vendrell 5 - Valls 0

El Vendrell, 27 d'octubre de 2012
Prebenjamí A 5 - Valls 0


 
 

Gran partit el que ens van tornar a oferir els nens del Prebenjamí A del Vendrell en camp propi, contra el Valls, i nova victòria clara per 5 a 0, mantenint l’equip en la part alta de la classificació, a un punt del líder però amb un partit menys.


 

De fet, encara que l’equip va descansar ara fa dues jornades, és el que més gols ha marcat de la competició, i també porta una ratxa imparable en la que encara no ha encaixat cap gol.


 


Els nens, com fins ara, van anar pel partit des de bon començament, i no van trigar ni dos minuts en obrir el marcador. Tot i el domini constant sobre els rivals i de disposar de nombroses ocasions, el primer quart del partit es va tancar amb aquest ajustat avantatge.

 
 
 


Amb tot, el domini dels nostres era total, les aproximacions a la porteria rival continues, i els gols no van trigar en anar arribant. Cal destacar, en aquest sentit, que els nens continuen oferint un bon joc, molt ben posicionats en el camp, amb combinacions continues i molta intensitat defensiva. Es tracta d’un equip que domina molt i arriba contínuament a l’àrea rival però ho fa a partir de jugades, pensant en tot moment que l’equip ha de funcionar com un bloc abans d’obsessionar-se per marcar gols.

 
 

Un equip molt compensat que si continua en aquesta línia ens donarà moltes alegries.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada