diumenge, 4 de novembre de 2012

Jornada 5: Torredembarra 0 - Prebenjamí A Vendrell 11


Torredembarra, 3 de novembre de 2012

Torredembarra 0 - El Vendrell 11Nou recital el que ahir van fer els nens del Prebenjamí A del Vendrell, guanyant per un contundent 0 a 11 en camp del Torredembarra. Amb aquest partit els nens mantenen la seva ratxa de victòries, de gols a favor i encara continuen sense encaixar cap gol.


El partit va ser un monòleg dels nostres, que tot i introduir canvis de posicions entre els jugadors perquè vagin coneixent i assumint les diferents posicions al camp, van respondre amb solvència aconseguint tres punts més que els mantenen a tan sols un punt del líder, però amb un partit menys.

I com que ahir no vaig poder anar al partit (estava fent de guia a l'itinerari per la literatura castellera del Vendrell) no puc penjar fotos del mateix. L’únic que puc explicar, com a anècdota, és que em vaig passar la passejada notant l’entrada de missatges que la Toñi m’enviava al mòbil a cada gol que el nostre equip marcava.

I fins i tot vaig a punt de dir, en el punt de l’itinerari corresponent a la relació de Pau Casals i els castells, que el mestre va tenir sempre una gran vinculació amb la colla local, el Prebenjamí A del Vendrell, i que en una de les diades a les quals va assistir-hi els Nens del Vendrell van guanyar al camp del Torredembarra per 0 a 11.

I és què, ja se sap, els homes no podem fer dues coses al mateix temps!!!

Com a compensació per la manca de material gràfic us deixo amb aquest vídeo...I amb la seva versió casolana :-D

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada