dilluns, 26 de setembre del 2011

Diumenge, 25 de setembre de 2011: amistós Prebenjamí-Vilanova





Ahir el Prebenjamí B del Vendrell va celebrar el segon amistós de la pretemporada. Va ser al Vendrell, contra el Vilanova, a qui van guanyar per 5 a 2 en un interessant partit on l’equip va fer un bon treball. 


Poc a poc les peces es van conjuntant, i cadascun dels jugadors va assumint quina és la seva posició al camp i la importància de conservar-la en la mida del possible durant tot el partit. Es tracta d’un grup amb moltes possibilitats, ben equilibrat i amb molta il·lusió i ganes de fer coses. Només cal veure com s’esforcen i lluiten al llarg del partit. I també cal veure amb quina alegria celebren cada gol que marquen.




És molt interessant descobrir la capacitat d’aprenentatge d’aquests infants. Tot i la tendència natural a anar darrera de la pilota, cada vegada interpreten millor que el terreny de joc és un espai –de dimensions gegantines per a ells- que s’ha d’intentar ocupar en totes les seves zones. I cada vegada que perden la pilota o que surt fora del camp, tots corren a ocupar la seva posició per tornar a començar.



Aquest aspecte és un que el Biel té molt interioritzat i l’aplica amb disciplina. Juga per la banda esquerra, del mig camp cap endavant, i quan el seu equip no té la pilota recupera molt bé el seu espai.


En el partit d’ahir el Biel va fer algunes jugades de mèrit. Té una bona cama esquerra, i unes condicions tècniques destacables. Amb tot, li manca una mica de força i un punt de velocitat per aprofitar aquest potencial. És un bon passador, té visió del joc i també, com és lògic, ha d’aprendre a interpretar determinats moments del joc, com ara quan s’ha d’aturar i posar pausa o quan ha d’arriscar i intentar desbordar. Però tot arribarà.



De moment està molt il·lusionat. I, el millor de tot, està encantat amb l’equip i els seus companys.




I ara, un resum amb algunes imatges del partit.



1 comentari:

  1. Esforç, lluita, capacitat d'aprenetatge,...valors que l'esport ens ensenya per la vida. Un visca per les famílies que cada cap de setmana posen per davant els interessos dels fills.

    ResponElimina