dissabte, 17 de setembre de 2011

Dissabte 17 de setembre: partit contra els MonjosAvui dissabte el Biel ha jugat el seu primer partit en un camp de veritat, amb porteries de veritat i un àrbitre i un equip de veritat. Aquest matí, a les 8, ja estava preparat per anar cap el camp, i a les 10 ha començat un emocionantíssim match que res ha d’envejar als de primera divisió.

Abans de començar calia fer una mica d'escalfament previ, alguns exercicis i un rondo.L’equip de l’Escola del Vendrell jugava contra els Monjos, i el partit ha començat molt igualat, fins que hem marcat el primer gol. Després, els rivals han aconseguit capgirar el resultat avançant-se per 2 a 1. Però, finalment, hem pogut acabar el partit empatant a 2. Els nens han fet un bon treball, a més de posar una il·lusió i lluita en cada jugada realment envejables.


 


El Biel ha jugat els dos primers quarts i l’últim. Té molt de camí per recórrer, molt per aprendre, però tot i així ha tingut accions destacables i ha fet alguna passada de gol. Ara ja està pensant en l’entrenament del proper dimecres i en les botes de futbol que l’hem de comprar.


O sigui, que aquesta tarda tenim un altre partit, però al camp del Decathlon.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada