dimecres, 12 de març de 2014

No juguem la champions... però casi!!!
Avui és un dia molt especial per al Biel. Segurament, viurà una de les experiències més intenses de la seva vida, un fet que deixarà un inesborrable record en la seva memòria.

I és que avui el Barça juga el partit de tornada de vuitens de final de la Champions. Fins aquí cap novetat, oi? Però si dic que es tracta d’un partit que el Biel viurà d’una manera molt especial, segurament direu: “Bé, això vol dir que el podrà anar a veure al camp”.

I teniu raó en part. Però la cosa va molt més enllà. Perquè no només podrà anar al Camp Nou a veure el partit, sinó que serà un dels nens que surtin de la mà d’algun dels jugadors que saltaran al camp!

Sí, sí. El que sentiu. No sabem si serà amb un del Barça o amb un del Manchester City. Però el que sí passarà és que el Biel sortirà al camp des del tunel de vestidors amb la resta de jugadors, pujarà aquelles escales que donen al camp, sentirà els aplaudiments d’un Camp Nou ple de gent, i sentirà la música de la Champions com si realment fos ell qui estigués a punt de jugar el partit.

Tot de la mà de Messi, o de Neymar, o de Xavi, o de Valdés... o de Silva, o del Kun Agüero, o de Touré Yayà... o de qui sigui. Perquè el que realment importa és que sense dubte serà una experiència única i inoblidable.


Un dia va donar nom a aquest bloc dient que “volia jugar la champions”. I avui, si més no, s’hi aproparà bastant.

Així que ja ho sabeu: aquesta nit, cap a les 20.40, no us perdeu la sortida al camp dels jugadors :-D


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada