diumenge, 2 d’octubre del 2011

Diumenge 2 d'octubre: Vendrell 0 - Olèrdola 2




Avui el Prebenjamí B del Vendrell ha jugat un nou partit amistós que s’ha saldat amb derrota, la primera de la pretemporada. Ha estat a camp propi per 0 a 2, davant de l’Olèrdola, un resultat no del tot merescut en tant que els vendrellencs han estat clars dominadors durant bona part del match.



Al Vendrell l’ha faltat aprofitar les ocasions de què han disposat, especialment durant els dos primers quarts. Després, en el tercer, la primera arribada seriosa a porteria dels rivals s’ha transformat en gol, i, tan sols un minut després, un penal ha significat el 0 a 2 definitiu.



Tot i haver-se mostrat globalment superiors, el d’Olèrdola han mostrat una millor capacitat per conservar les posicions de cadascun dels jugadors sobre el terreny de joc. Un fet que els ha permès exercir un bon control sobre les jugades d’atac del nostre equip, que sempre es trobava en inferioritat numèrica davant la defensa adversària.



El Biel ha tingut un parell de bones oportunitats, després de dues jugades de mèrit. Ha fet un bon partit en general, especialment pel que fa a la visió de joc demostrada, fent algunes passades interiors destacables. Sembla que té bastant interioritzat que no sempre cal mirar per saber què una passada en profunditat pot trobar un company en punta.



D’altra banda, si bé és ràpid en l’execució de les jugades quan té el baló en els peus, li manca una punta de velocitat quan està en carrera amb un rival. I, així mateix, també li falta una mica de força en les cames a l’hora de xutar. Es tracta de dos aspectes que ha de millorar. Però per això estan els entrenaments.


 En definitiva, un partit ben entretingut i emocionant –com tots els que disputen equips d’aquestes edats-, amb un resultat que també té la seva part positiva i de tant en tant és fins i tot recomanable. I és que, en l’esport, s’ha d’aprendre tant a guanyar com a perdre, perquè els rival també juguen i busquen la victòria. I que, les derrotes han de servir per extreure’n conclusions i estímuls per al proper partir: en què hem fallat, què hem de millorar, com podem fer-ho millor, etc. I, sobretot, la millor de les lliçons després de perdre un partit hauria de ser que, fins i tot quan perds, pots haver passat una bona estona fent una cosa que t’agrada. D’això es tracta: de passar-ho bé aprenent, perquè això no és més que un joc.


1 comentari:

  1. Hola Alfons,

    Gràcies per afegir-te a la Penedesfera www.penedesfera.cat, la comunitat de blocaires de l'Anoia, l'Alt i el Baix Penedès i el Garraf.

    T'agrairíem que per a difondre i augmentar la xarxa facis un link del teu bloc cap al portal. A la barra lateral trobaràs logos i consells per millorar la visibilitat a la Penedesfera.

    Recorda que al web trobaràs tot un seguit d'eines per tal de millorar la comunicació i la participació entre els penedesencs a internet.

    Salutacions i felicitats pel bloc!

    Daniel García Peris
    www.danielgarciaperis.cat

    ResponElimina