diumenge, 30 d’octubre del 2011

Llorenç del Penedès, 29 d'octubre de 2011





 
El Pre-benjamí B delVendrell va golejar dissabte per 1 a 10 en el partit amistós que va jugar al camp del Llorenç. Va ser un matí ennuvolat, en la línea de les tempestes dels dies anteriors, amb un cel molt tapat que a estones amenaçava amb acabar suspenent el partir. Finalment, però, l’única pluja que es va produir va ser la dels gols que es van poder veure, i que van certificar que aquest és un equipet a tenir molt en compte durant els propers partits, especialment a partir de la propera setmana amb l’inici de lliga.



Ja des de bon començament els vendrellencs van actuar amb una manifesta superioritat, jugant pràcticament tota l’estona a camp contrari, trepitjant molta àrea rival, i gaudint de diverses ocasions durant els primers minuts que donaven moltes pistes de com aniria el partir. El primer gol no va trigar en arribar, i a partir d’aleshores la successió d’atacs i ocasions va ser continua.


 

Possiblement la setmana anterior, quan es va guanyar a camp del Calafell per 2 a 7 l’equip va jugar millor pel que fa a posicionament. Però a Llorenç, tot i que en determinats moments hi va mancar una mica d’ordre, els nens de l’equip van donar tota una demostració del que és sortir a per un partir, insistir-hi i mirar sempre cap a la porteria rival. A més, es tracta d’un grup de nens on cadascun té unes característiques que es complementen a la perfecció amb les de la resta, fent que el conjunt es beneficiï. 


N’hi ha jugadors amb més qualitat tècnica, d’altres forts, un altre que conserva molt bé la posició en el camp, i la combinació de tots plegats, unida a la seriositat amb que es prenen els partits, fa que siguin un grup molt interessant, on els progressos es perceben partit rere partir i que, estic convençut, serà molt difícil de guanyar.

 
Pel que fa al Biel, va tornar a marcar dos gols, el primer d’ells de gran jugada en carrera. Va agafar la pilota gairebé al mig camp i després de driblar a dos rivals i al porter, després d’una conducció més que destacada, va acabar marcant un gran gol, del mateix estil que un dels quatre que va fer la setmana passada a Calafell.

El proper cap de setmana, si la meteorologia no ho impedeix, jugaran el primer partir de lliga. Segur que serà una gran temporada i que ens faran passar molt bones estones mirant-los com juguen, amb quina seriositat ho fan, i quina alegria i ganes posen cada vegada que salten a un camp de futbol.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada