diumenge, 23 d’octubre del 2011

Un gran partit amb "tetratrick" del Biel


Calafell, 23 d'octubre de 2011
Calafell 2 - El Vendrell 7

Aquest matí el Prebenjamí B del Vendrell ha jugat a Calafell, contra l’equip local, un nou partit amistós amb un resultat final de 7 a 2 favorable als vendrellencs. Ha estat, sense dubte, el millor dels partits que fins ara ha jugat l’equip, amb una marcada superioritat no només al marcador, sinó també pel que fa al joc i la consistència mostrada pel grup.

Poc a poc es va notant el treball fet als entrenaments, així com les complicitats i associacions que es van produint entre els jugadors. Encara que siguin petits, cada vegada es detecta que la cohesió entre ells va augmentant, i que evolucionen i ‘progressen adequadament’ en tant que bloc de peces que cal conjuntar.

El partit en sí ha tingut poca història pel que fa a com acabaria finalment, però ha tingut moltes coses interessants i, sobre tot, ha estat un bon partit de futbol. Els del Vendrell han sortit d’inici molt endollats, molt ficats en el que havien de fer, i no han trigat a encadenar tres o quatre jugades que els han situat per davant en el marcador. Dominant totes les fases del joc, i jugant gairebé sempre en cap contrari, han anat provocant ocasions que en poc temps s’han transformat en una còmoda diferència de gols. I això que el porter rival ha fet un més que destacable partit.

El Biel, per la seva banda, ha incrementat avui la seva compte golejadora. Si la setmana passada estava més content que un gínjol per haver fet un hat trick, avui estava més que eufòric, ja que ha marcat 4. Dos dels gols han estat d’oportunista, fruit de la seva insistència en no donar per perduda cap pilota, i han vingut després d’aprofitar-se d’un parell de pilotes mortes en mig de la defensa rival. 


El millor de tots, però, ha estat el seu quart gol. Després d’agafar la pilota al seu camp, ha començat a córrer per la banda esquerra mentre driblava contraris (quatre en total), esquivant-los amb moviments ràpids en carrera. La seva excursió en solitari ha culminat dins l’àrea, on tot i quedar una mica escorat ha estat capaç de deixar anar un xut ben ajustat que ha entrat a la porteria molt a prop d’un dels pals. Una gran jugada i un gran gol.

En resum, un gran partit molt vistós de veure i entretingut pel bon joc que tot l’equip ha fet avui. Un equip integrat per un grup de nens amb moltes possibilitats, on cadascun té unes virtuts que es complementen molt bé amb les de la resta de jugadors i que, de ben segur, els portarà a fer una gran temporada. I això és el que començarem a veure diumenge vinent, quan començi l'autèntica "Lliga de les Estrelles".




NOTA: A diferència dels nens de l’equip, que han estat fantàstics, el reporter gràfic d’avui –és a dir, messie- ha estat desastrós. Desastroses les fotos, i desastroses les imatges. Només he pogut salvar un parell de minuts de gravació que inclouen –algo es algo- un dels gols del Biel.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada